Mijn Jeugd

In mijn jeugd zat ik in een band en had een aardige groep vrienden die met elkaar optrok. Nu was ik de jongste maar volgens een moeder van een vriend, Wim, de wijste, dit niet alleen omdat ik als eerste verkering had maar ook omdat ik dacht dat ze een oogje op me had. Ze knuffelde me altijd uitgebreid en haar borsten tegen mijn borst vergeet ik nooit meer. Misschien werd het ooit meer.

Dat werd het ook alleen op een andere manier. Wij waren jongens in de pubertijd en leerden niets van het internet, want dat was er nog niet. Wel van spelen met je ODOL, en dat had ik al snel door, ik rukte me af waar het kon. En zo ook die avond. Een vriend, die een nakomertje was had een aantal zussen en een broer waar hij altijd op het huis paste als ze weg waren, nodigde ons uit voor een avond roken, drank en de sex boekjes van zijn zwager. Die avond zaten er een aantal jongens van 16 a 17 jaar met rode oortjes sexboekjes te lezen en met stijve pikken in hun broek. Aan het eind van de avond gingen we naar huis, terwijl ik mijn puch startte, kwam 1 van mijn vrienden, Erik, naast me staan. Ga mee naar mijn huis, zei hij, mijn ouders zijn er niet kunnen we nog wat lol hebben en mijn vader heeft een fles vodka in huis. Omdat mijn ouders weg waren wilde ik eigenlijk thuis flink masturberen, maar ok die vodka leek me ook wel wat. Ik besloot met hem mee te gaan.

Eenmaal thuis haalde hij stapel sexboekjes van zijn vader en de vodka te voorschijn.
We zaten een tijdje te lezen en te drinken en ik had al een flinke stijve en zat me lekker op te wrijven toen Erik plotseling ging staan en zijn stijve uit zijn broek haalde. Lachend keek hij mij aan en zei, jij hebt toch ook een stijve je zit er constant overheen te wrijven. Haal hem ook uit je broek dan kunnen we ons lekker aftrekken. Ik aarzelde even maar liet mijn broek maar zakken en even later zaten we op de bank ons af te trekken. Plotseling pakte hij mijn pik en begon mij af trekken, wat ik wel opwindend vond. Ik pakte zijn pik vast, die behoorlijk nat was en ik streelde zijn rode eikel. Hij begon harder te trekken ik al snel spoot ik op mijn buik, ik kreunde en al snel kwam hij ook, grommend stootte hij zijn pik in mijn hand. We lagen nog even na te hijgen.

Erik stelde voor om samen te douchen, al snel stonden we onder de douche. Terwijl het warme water over ons heen stroomde ging Erik achter me staan en voelde ik zijn stijver wordende pik tussen mijn billen en begon te me aan te rijden. Zijn hand gleed in mijn kruis en begon mijn ballen te masseren. Ik voelde zijn eikel tegen mijn anus drukken, nee dat wil ik (nog) niet, sorry zei Erik ik ben zo geil, je mag wel verder rijden tussen mijn billen zei ik vond het best lekker. Hij stopte zijn pik weer tussen mijn billen en ging weer verder terwijl hij mij aftrok. Toen zijn ritme omhoog ging en hij meer ging hijgen begreep ik dat hij ging komen. Hij liet mijn pik los en greep mijn heupen en drukte me tegen hem aan en met luid gekreun kwam hij klaar. Hij stond even na te hijgen draaide me om, ging op zijn knieen zitten en pakte mijn pik, ik begon te trillen toen zijn tong rond mijn eikel ging. Hij begon me te pijpen en al snel spoot mijn sperma, onder luid gekreun, in zijn mond hij keek me aan en slikte alles door. Die nacht sliep ik als een roos maar wel alleen.

Een paar dagen later had ik afgesproken met Wim om bij hem thuis wat muziek te maken. Toen ik bij hem aanbelde deed zijn moeder open, Marcel wat leuk dat je er bent Wim is nog even weg maar kom maar binnen. Ik ging op de bank zitten en ze vroeg of ik wat wilde drinken, biertje aud mw van Houten. Zeg maar Leonie, dat doet Wim ook en dan mag jij het ook. Even later gaf ze me een biertje en ging zelf een wijntje inschenken waarna ze naast me op de bank ging zitten. Ik moet even met je praten zei ze, ik hoorde van Wim dat je sex hebt gehad met Erik, klopt dat? Erik had zijn kop weer eens niet kunnen houden, dacht ik. Nou sex, stamelde ik met een rood hoofd, meer een beetje aan elkaar gezeten. Ze vroeg, heb je al sex gehad met je vriendinnetje? Nee, zei ik, daar is ze nog niet aan toe ze wil daar nog mee wachten, wel haar borsten gestreeld. Dat wordt het tijd dat je sex hebt met een echte vrouw. Ze zette haar glas neer en pakte mijn hand trok me van de bank tegen haar aan. Mevrouw wat doet u, uw man, Wim stamelde ik. Die zijn voorlopig niet thuis, ze kuste me op mijn mond en haar tong drong in mijn mond, ik beantwoorde de kus. We stonden een tijdje te tongen toen ze mijn hand naar 1 van haar borsten bracht, ik voelde haar tepel stijf worden, ik had ondertussen een stijve pik en zij voelde dat. Haar hand begon over mijn broek te wrijven en ze fluisterde, kom gaan we naar boven.

Ze trok me mee naar boven naar de slaapkamer. Eenmaal boven kleedden we ons uit, ik stond daar in mijn onderbroek en zij in een mooi rood setje. Bevalt het wat je ziet, vroeg ze, ik zei dat ze er prachtig uit zag. Ze glimlachte en zei heb je ooit kutje geproefd, volgens mij werden mijn ogen zo groot als schotels, nee zei ik. Ze trok haar broekje uit en leidde mijn hand naar haar kut, voel je dat bobbeltje, zei ze, ja stamelde ik. Dat moet je likken en ze ging met haar benen wijd op het bed liggen en zei, lik me. Ik zocht naar dat knobbeltje en begon haar te likken, ze kreunde stop een vinger in mijn kut. Al snel had ik 3 vingers in haar kut, ondertussen likte ik haar clit totdat ik mijn vingers uit haar kut trok, ze kreunde meer. Mijn tong drong in haar kut, ze duwde mijn hoofd dieper in haar kruis. Ik likte om de beurt haar clit of stopte mijn tong in haar kut, zij bewoog haar bekken steeds harder in mijn gezicht tot ze hard kreunend klaar kwam.

Ik stond daar met mijn stijve pik toen ze me op mijn rug op het bed liet liggen. Ze deed haar bh af en ging op me zitten en met haar hand leidde ze mijn pik naar haar kut. Langzaam liet ze haar kut over mijn pik zakken en begon te rijden, ik masseerde haar mooie volle borsten en al snel kwam ik schreeuwend klaar. We lagen een tijdje in dezelfde positie toen ze zei, nu weet je hoe jezelf en je vriendin moet bevredigen. En ik moet zeggen dit was een goede leer die ik later heb toegepast.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *