De Spiegel

Wij hebben een tijd in een plattelandsschooltje gewoond die leeg was komen te staan en te huur was. Er werden wel aanpassingen gemaakt zo werden een paar plafonds verlaagd en de slaapkamer van mijn ouders werd kleiner gemaakt, slapen in een klas lokaal was geen optie. Er werd een raamwerk van hout gemaakt daartegen werden platen geplaatst en daar tegen werd en muur van gasbeton blokken aangebracht. Mijn moeder wilde een spiegel in die muur die vast gezet werd op dat raamwerk en daar gaat het om. Het was mij opgevallen dat een zekere Jan regelmatig bij ons kwam hij was een oud collega van mijn vader. Jan had veel aandacht voor mijn moeder en soms zag ik dat hij tegen haar kont sloeg waar zij om lachte.

Op een dag kwam ik vroeger thuis en zag mijn moeder met Jan uit de slaapkamer komen mijn moeder schrok toen ze mij zag. Jij al thuis vroeg ze ja er zijn een paar lessen uit gevallen ze kreeg wel een kleur maar ik deed of het gewoon was . Ik ging naar mijn kamer en begon aan mijn huiswerk en toen ik uit het raam keek zag ik mijn moeder bij Jan staan bij zijn auto en hij trok haar tegen zich aan e kusten elkaar een tijd, zijn hand lang op haar kont. Hier wilde ik meer van weten en maakten mijn plan om er achter te komen wat er gebeurde in de slaapkamer ik had wel zo mijn idee. Mijn vader moest voor zijn werk een week naar het westen en mijn moeder zei dat ze een paar dagen naar haar moeder ging. Er stond genoeg inde vriezer voor mij en ik zei veel plezier en doe oma de groeten van mij en zwaaide haar na. Omdat ik het al een paar weken wist had ik mijn voorbereiding getroffen ik had de maat van de spiegel genomen en zou die vervangen voor een confrontatiespiegel. Ik kon achter de muur komen waar de spiegel in zat want daar was een gang ontstaan waar wel wat spullen stonden. De gang werd met een deur afgesloten dus wanneer ik daar stond zag niemand mij die spiegel koste mij wel aardig wat zakgeld maar dat had ik er wel voor over. Het vervangen ging vrij gemakkelijk wat klemmen los, de spiegel er af , de andere geplaatst en weer vast gezet er was geen verschil. Toen ik er achter stond kon ik in de slaapkamer kijken en daar was het mij om te doen. Mijn moeder kwam na twee dagen weer terug en ze was net een uur binnen of Jan reed zijn auto op de parkeerplaats.

Met z’n drieën dronken wij wat en ik ging naar mijn kamer ik heb aardig wat huiswerk zei en verdween. Ik liet de deur op een kier staan en een poosje later hoorde ik ze naar de slaapkamer gaan. Ik snel naar de gang achter de spiegel, daar stond Jan met zijn hand tussen de benen van mijn moeder haar rokje flink op gebeurd mijn moeder kneep in zijn kruis. Hij maakte zijn riem los en zijn rits omlaag en zijn broek zakte wat. Mijn moeder ging op haar hurken trok de broek verder omlaag en trok de band van zijn slip ook omlaag en haalde zijn lul te voorschijn. Ze opende haar mond en begon hem te pijpen zijn handen lagen op haar hoofd en hij neukte haar in haar mond. Wat was dat een geil gezicht en ik maakte mijn broek ook open en trok mijn lul er uit en pakte hem lekker vast. Jan trok mijn moeder overeind en maakte haar bloesje los en trok die uit en haar bh volgde. Hij draaide haar om en maakte de rits van haar rokje open en trok het omlaag daar stond zij in haar slipje. Niet voor lang want met één ruk lag het om haar enkels en zij schopte het weg.

Jan gaf haar een zetje en zij viel achterover op bed en trok haar benen uit en ik zag dat ze met haar klit speelde. De kleren van Jan waren ook zo uit en toen hij zijn slip uit trok zag ik dat hij een geweldige grote lul had. Hij drukte de benen van mijn moeder nog verder uit elkaar en dook er tussen en schoof zijn grote lul in haar kut ik kon haar horen kreunen.. Hier heb ik de hele dag al naar verlangt hoorde ik haar zeggen ik had ook zin om mijn hoertje een flinke beurt teven zei hij, mijn moeder protesteerde niet dat hij haar hoertje noemde jullie hoer had zelf ook zin was haar antwoord. Jan beukte er flink op los en wat werd mijn lul hard wat was dit ook geil .Ja kneep in haar borsten en draaide aan haar tepels lekker geile beer neem je hoer maar goed te pakken ik ben zo geil.

Wat was ik blij dat ik de spiegel had vervangen dit was porno zo dichtbij met mijn moeder inde hoofdrol. Ik ga komen Jan stoot diep door en dat deed hij, ik spuit je zaadkut vol teef ja ik wil het voelen spatten en hij stootte nog een paar keer harden verstijfde toen hij kwam ook klaar en ik spoot mijn zaad tegen de achterwand van de muur. Ik ging naar mijn kamer ik was mijn spanning kwijt en probeerde mijn aandacht bij mijn huiswerk te houden. Na een half uurtje riep mijn moeder mij voor de thee, Jan was er nog wil het lukken met het huiswerk vroeg hij, ja je hebt zulke dagen dat alles lukt zei ik , ja jonge daar, moet je gebruik van maken dat doen wij volwassenen ook hé Annie en streek over haar kont, laat dat zei ze maar meende het niet. Jan stond op na de thee, ik kom volgende week weer wanneer Bram ook thuis is, zei hij ja dan gaan wij weer verder zei mijn moeder, ik wist genoeg en was benieuwd wat ik dan zou zien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *